Olet täällä

Kokousmuistio ver. 0,1

Muistio sukuseura Meitinmummon sukuseuran kokouksesta

Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen. Todettiin että jatkossa puheenjohtaja kopauttelee kengällään, sillä korkinavaajaa tarvitaan muualla.

Läsnäolijat ja pöytäkirjan tarkastajien valinta

Päätös: Pöytäkirja tarkastetaan niin, että jokainen läsnä oleva sen allekirjoittaa. Sihteeri allekirjoittaa niiden puolesta, jotka eivät ole läsnä, mutta ovat kotona sanoneet olevansa tässä kokouksessa.

Muu järjestäytyminen

Päätös: Päätettiin hyväksyä puheenjohtajan eroilmoitus, jos tämä sattuu sellaisen esittämään.

Ääntenlaskijat

Äänestyksissä ehdotettiin käytettäväksi huutoäänestystä. Kädennostoäänestys ei onnistu, koska tarjoilija keskeyttää sen aina. Päätös: Pidetään lippuäänestyksiä, koska kuitteja riittää lipuiksi.

Taloustilanne

Rahastonhoitaja ei ollut kokouksessa. Hänet oli nähty linja-autoaseman takana valkoinen muovikassi mukanaan. Hän on ilmeisen tunnollinen, koska kilinästä päätellen hänellä oli kassa mukanaan ja rahatilanteen korjaamiseksi kerää tyhjiä pulloja. Päätös: Maksetaan kulut yhdistyksen luottokortilla.

Kotiseuturetki

Jäsen I300-2301  ehdotti tuettavaksi I-haploryhmäläisten syysretkeä Kööpenhaminaan "Viikinkien juuret" -tapahtumaan. Päätös: Hylättiin esitys, mutta johtokunta päätti pikaisesti käydä tutustumassa Kööpenhaminaan, jotta tiedetään, kannattaako sinne kohdistuvia matkoja lainkaan tukea.

Varastotilanne

Sukukirjojen viimevuotisesta painoksesta, 30 kpl, on myymättä enää 27 kpl. Päätös: Päätettiin lopettaa mainonta, koska tällä vauhdilla kirjat eivät riitä kymmeneksi vuodeksi. Silloin tarvitaan yksi kirja kunniapuheenjohtajan 80-v lahjaksi. Piti antaa tänä vuonna, mutta sihteeri vei vahingossa kylpyläloman.

Sukuseura Falkshellin tarjous

Sukuseura Falkshelli on tarjonnut vaihtokauppaa. Jos luovutamme heille sukupuustamme Sokrateen, he antavat vastineeksi Pietari Suuren ja vapaasti valittavan pienemmän julkimon. Päätös: Kokous hyväksyi tarjouksen, kunhan vapaasti valittava on Kenny McCormick, sillä suku kaipaa selvästi ulkomaista verta. Ponsi: Lisäksi yritetään neuvotella muita henkilöitä niin, että Falkshellin etumatka sukupuun koossa kaventuu.

DNA-testien tilaaminen

Jäsen 007-007 ehdotti, että tilataan DNA-testi. Kustannusten säästämiseksi tehdään se yhteisenä. Jokainen vuorollaan hieroo puikolla poskeaan. Tuloksista voidaan kuitenkin erottaa jokaisen osumat, sillä melkein kaikista on tehty sukupuu. Ne, joista sukupuuta ei ole, voivat jakaa muut osumat. Päätös: Koska jäsen 007-007 teki aloitteen istualtaan, sitä ei hyväksytty. Työjärjestyksen mukaan puheenvuorot käytetään omalta paikaltaan seisten. Sihteeri kannatti ehdotusta hyväksyttäväksi poikkeuksena, mutta ehdolla, että hän saa hieroa tikulla poskeaan ennen puheenjohtajaa. Sitä paitsi jäsen 007-007 istuu pyörätuolissa. Puheenjohtaja kannatti ajatusta riehakkaasti. Päätös 2: Päätettiin kuitenkin tilata testi.

Kirjan seuraava painos

Kirjatoimikuntaan kuuluva jäsen C238-5412 ehdotti, että elossa olevat sukukirjaan kirjatut sopisivat armomurhasta lääkärinsä kanssa. Näin kuolinpäivä voidaan painaa ennakolta kirjaan eikä tarvita uusintapainosta niin pian. Puheenjohtaja ehdotti että käytetään internetissä olevaa laskuria, joka riskitekijöiden perusteella osaa laskea oikean päivämäärän. Päätös: Käytetään kunkin omista esipolvista laskettua keskiarvoa.

Esitelmä

Kokouksen lopuksi piti kuulla asiantuntijan esitelmä. Puheenjohtaja oli tilannut vuoden 1996 puhelinluettelon keltaisilta sivuilta luennoijaksi perintötutkija Usko T Hansenin. 3 dian jälkeen esitys keskeytettiin. Puheenjohtaja vakuutti että keltaisella sivulla oli lukenut perinnöllisyystutkija. Onniteltiin häntä siitä, että ei ollut sattunut lukemaan puhelinyhtiö DNA:n kohdalta.

Kokouksen päättäminen

Joku luultavasti päätti kokouksen. Ainakin valot oli sammutettu, kun puheenjohtaja palasi aamuyöllä hakemaan kenkäänsä.

Valitusosoitus: Saa valittaa tai olla valittamatta.

PS: Sukuseura Meitinmummon slogan: Älkää hyvät ihmiset olko niin tohkeissanne sen sukututkimuksen kanssa. Muistakaa nukkua ja liikkua ja...niin, siis varmistaa että tulevillekin sukupolville riittää tutkittavaa!