Olet täällä

Yht.otto

Hei vaan!

Kaipaatko "hiljaista" apua sukututkimukseen. Onko sinulla kysymys, jota et halua käsitellä esim. somessa tai muilla julkisilla foorumeilla? Käytettävissä on jopa 8 henkilön ydinryhmä, joka voi avustaa sukututkimuksessasi ajankäytön salliessa ilman sitoumusta. Lähetä kysely tai valmis kysymys osoitteeseen (info(ät)humogen.net), niin asia ohjataan alueen parhaiten tuntevalle. Palvelusta ei lähtökohtaisesti veloiteta, mutta jos kuluja syntyy, niistä sovitaan ennakkoon. Asia voi koskea myös DNA-sukututkimusta.

Jos sinulle on asiaa sukupuiden ylläpitäjille, otathan yhteyttä kunkin sukupuun yhteyshenkilöön suoraan! Toki mitä tahansa kautta viesti menee perille, mutta viiveellä.

Kaikille näkyvien sukupuiden yhteydessä on yhteydenottoa varten linkki. Tämän perussivuston kirjoittajiin ja admineihin saat yhteyden samasta osoitteesta (info(ät)humogen.net).

Ylläpitäjillä ja joillakin vakituisilla kumppaneilla on omat sähköpostiosoitteet muotoa nimi(ät)humogen.net. Huom. nimi vaihtelee eri käyttäjillä. Jos et tiedä sähköpostiosoitetta, käytä info-osoitetta.

Ota rohkeasti yhteyttä!